En trappa upp
Nu är vår festvåning "En trappa upp" klar!
Det går nu att boka exklusiva avsmakningsmenyer, privata rum, konferensmöjligheter, alternativ till julbord m. m.
Exempel på avsmakningsmeny: (höst)
* Sushiris med laxrom
* Sesamtofu toppas med misomarinerad mozzarella
* Blancherad svartkål och parrisbroccoli med krämig sesamdressing
* Rom och smör från stenkrabba och krabbkött från snowcrab med ponzu och vårlök
* Picklad Wakame och gurka med grillad havsål
* Chawanmushi, ångad ägg- och buljoncurd med ginnan, röd räka och kyckling Dobinmushi, liten kanna med svampbuljong, ostronskivling, ginnan, kyckling och kabosu
* Sashimi med harsyra
* Misomarinerad, ångad och grillad hälleflundra med pumpapuré och kabosu
* Wagyu (japansk beef) med saltig sesam- och lökmarinad, grillas vid bordet och doppas i kabosu med shisoblad
* Kantarellris
* Röd misosoppa
* Picklad äggplanta
* Dessert (tex jasminte-pannacotta eller kanske en key-lime-paj med yuzu ist för lime)
Pris: 895:- per person
Minimum 8 personer per bokning.
Boka på sushi@takenaka.se eller ring oss på 035-213010
Varmt välkomna!
Kajsa & Yasuo Takenaka